Of het nu gaat om het werven van 1 persoon of een hele CREW,
bij ons kun je altijd terecht.

We helpen startende ondernemers met het samenstellen van een geheel nieuw, in te werken team(recruiting). Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een aanvulling op het reeds bestaand team. In het laatste geval komen we graag een bakje doen terwijl de zaak in volle bedrijvigheid is.

Als wij weten hoe de modulatie binnen het bestaand team is opgebouwd en hoe het staat met de dynamiek ervan kunnen we uiteindelijk in uw behoefte voorzien en stellen wij u enkele CREW members voor waarvan wij denken, dat die uw team tot een CREW kunnen maken.

 

Daarnaast beschikken we ook over CREW leden die alreeds ervaring op diverse vlakken hebben, van verschillende niveaus en dus direct aan de slag kunnen. Onze Crew medewerkers hebben allemaal dezelfde opleiding gehad en hebben allen dezelfde werkwijze. Het enige wat ze nog moeten weten is waar de dranken en de glazen staan.

 

Mocht u met spoed een CREW medewerker nodig zijn, omdat er iemand niet is komen opdagen, ziek is of er ziek van is dan kunnen wij, afgezien van de afstand, binnen het uur voor een CREW medewerker zorgen.

Mocht u meer informatie willen bel of mail dan gerust.

 

%d bloggers liken dit: